Karoca - spoj profesionalne usluge i povoljne cijene

Taxi, Transferi, Taxi Zadar, Taxi Split, Transferi Zadar, Transferi Split, Taxi aerodrom

Tvrtka Karoca osnovana je 2006. godine od kad vrši taxi usluge, a 2009. godine osnovana je i putnička agencija. Sjedište je na otoku Murteru u mjestu Betina.

U dugogodišnjem iskustvu pružanja taxi usluga, naša taxi služba postigla je značajan uspjeh i postala jedna od vodećih u regiji. Naš cilj je da Vi kao korisnici naših usluga budete maksimalno zadovoljni i da se osjećate sigurno i udobno. Naši vozači su profesionalci sa dugim nizom godina iskustva, koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Naša luksuzno opremljena vozila su do dvije godine starosti i zadovoljavaju sve sigurnosne i tehničke uvjete. Za zahtjevnije i VIP goste u mogućnosti smo organizirati transfere luksuznim limuzinama.

Odabirom naših transfera, i to po najpovoljnijim cijenama, dobivate vozača i vozilo koji će vas dočekati u zračnoj luci, hotelu, trajektnoj luci, autobusnom kolodvoru i mnogim drugim mjestima te vas sigurno i udobno odvesti do vaših odredišta i natrag. Također organiziramo taxi izlete u nacionalne parkove i parkove prirode te drugih lokacija kulturno povijesne baštine. Organiziramo i autobusne transfere za neograničeni broj putnika prema svim turističkim destinacijama u regiji.

Organiziramo taxi transfere i do/od zračnih luka Zadar-Zemunik i Split-Kaštela te trajektnih luka u Zadru i Splitu.

Ako dolazite u Hrvatsku na ugodan odmor i želite da vas netko dočeka i odveze do odredišta, onda smo mi najbolji odabir za vas.

Top